+86-574-86303380

Kategorija proizvoda

Kontaktirajte nas

NINGBO Zhenhai Finotek mašineriju Co., Ltd
Adresa: 118 ZhenNingXi Road, Zhenhai distrikta, grada Ningbo, Dћuћang u provinciji 315221 Kine
Kontakt: G. Eric Zhou
Telefon: 86-574-86303380
Faks: 86-574-86303380
Reci: 13586889073
E-mail:sales@finotekpower.com
Poštanski broj: 315221
www.finotekpower.com

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Хидраулични вентил је рад на притиску у компонентама за аутоматизацију

Хидраулични вентил је уље за притисак у компонентама за аутоматику, које се контролише притиском вентила уља уља, обично у комбинацији са употребом вентила за електромагнетски притисак може се користити за даљинско управљање хидропнеуматским постројењима, . Обично се користи у стезању, контроли, подмазивању и другим уљима. Постоје директни и пилот типови поена, вишенаменски пилот тип.

Акција хидрауличког вентила

Користе се за смањивање и стабилизацију система у грани притиска уља, који се обично користи за стезање, контролу, подмазивање и друго уље. Директни тип, тип пилот, суперпозиција тачака.

Класификација хидрауличког вентила

Према класификацији методе контроле: ручна, електронска контрола, хидраулична контрола

Према класификацији функција: проточни вентил (регулатор притиска, регулациона брзина, шунтни вентил), вентил за притисак (вентил за отпуштање, вентил за испуштање вентила, вентил за испуштање вентила), регулациони вентил (електромагнетни вентил За вентил, неповратни вентил)

Према тачкама инсталационих метода: плочасти вентил, цевни вентил, стубни вентил, вентил са навојем, поклопни вентил

Према начину рада тачке: ручни вентили, вентили мотора, електрични вентили, хидраулични вентили, електро-хидраулични вентил.

Контрола смера хидрауличког вентила

Према употреби једносмјерног вентила и вентила. Контролни вентил: дозвољавају само течност у цјевоводу у једном правцу, обрнуто које се прекида. Усмерни вентил: промените однос између различите цеви између паузе. Према броју контроле броја канала у два, три, четири, пет, итд. у складу са ручним покретним механизмом, покретним, електричним, хидрауличним и тако даље.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-574-86303380  E-mail: sales@finotekpower.com

Copyright © Ningbo Zhenhai Finotek mašineriju Co., D.o.o. sva prava zadržana.