+86-574-86303380

Kategorija proizvoda

Kontaktirajte nas

NINGBO Zhenhai Finotek mašineriju Co., Ltd
Adresa: 118 ZhenNingXi Road, Zhenhai distrikta, grada Ningbo, Dћuћang u provinciji 315221 Kine
Kontakt: G. Eric Zhou
Telefon: 86-574-86303380
Faks: 86-574-86303380
Reci: 13586889073
E-mail:sales@finotekpower.com
Poštanski broj: 315221
www.finotekpower.com

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Основни радни принцип хидрауличних вентила

Компонента која се користи у хидрауличном погону за контролу притиска, протока и смера течности. Један од контролних притисака назива се регулациони вентил притиска, контролни ток се зове регулациони вентил протока, контролише пролаз и правац протока као регулациони вентил.

Регулација притиска: према употреби преливног вентила, вентила за отпуштање притиска и вентила. (1) помоћни вентил: може контролисати хидраулички систем да би постигао постављени притисак да би одржао константно стање. Прекидни вентил за заштиту од преоптерећења назива се сигурносни вентил. Када систем не успије, притисак се подиже до границе може проузроковати оштећења, врата вентила ће се отворити и прелити како би се осигурала сигурност система. (2) вентил за смањење притиска: може да контролише грејни круг да постане нижи од притиска притиска главног кола. Регулатор притиска у складу са својом регулацијом функције притиска је различит, али се такође може подијелити у вентил сталног притиска (излазни притисак је константан) ﹑ редукциони вентил диференцијалног притиска (подешен је улазни и излазни притисак) и однос смањења притиска вентил (улазни и излазни притисак да би се одржао одређени проценат). (3) вентил за секвенцу: може извршити компоненте (као што су хидраулични цилиндри, хидраулични мотори, итд.) Након акције, а затим како би се учинили други актуатори. Притисак који пумпа ствара прво да промовише кретање хидрауличног цилиндра 1, док улазни вентил кроз секвенцу дејства на подручју А, када је хидраулични цилиндар 1 у потпуности завршен, притисак се повећава, улога површине нагнут потисак већи од вредности опруге, окретање тако да улазни и излазни прикључак буде повезан са покретом хидрауличког цилиндра 2.

Регулација протока: употреба регулације калема и тела вентила између подручја гаса и локалног отпора који ствара проток за подешавање, како би се контролисала брзина погона. Регулатор протока је подијељен у пет типова према његовој примјени. (1) Гас: Након подешавања подручја отвора, брзина покретања погона са мало промене притиска оптерећења и мање једнакости кретања у основи се одржава. (2) регулатор брзине: у промени притиска оптерећења може се задржати улазни и излазни притисак гаса за фиксну вриједност. На тај начин, након подешавања површине гаса, без обзира на то како се притисак оптерећења мења, регулатор може задржати проток кроз константу гаса, чиме се стабилизује брзина актуатора. (3) разводни вентил: без обзира на величину оптерећења, исти извор уља два актуатора може бити једнак протоком који одговара вентилу за преусмеравање или синхрони вентил; добити пропорционални пропорционални вентил за дистрибуцију протока. (4) проток вентила: улога супротног са вентилом за преусмеравање, тако да протиче у проток пропорционалне расподеле вентила. (5) вентила за претицање: вентил за дистрибуцију протока и две функције колектора.

Упутни регулациони вентил: према употреби једносмерног вентила и вентила. Контролни вентил: дозвољавају само течност у цјевоводу у једном правцу, обрнуто које се прекида. Реверзни вентил: мења однос између различите цеви ﹑ ﹑ ﹑ према кућишту вентила у кућишту вентила у броју радних места подијељених на два, три, итд.; према броју канала које контролишу две везе, три везе, пет пасуса, итд; према начину споол-а, ручно, мобилно, електрично, хидраулично и тако даље. Слика 2 за три четверострана вентила. П је порт за снабдевање уља, О је повратни порт, а А је излазни порт који води до актуатора. Када је калем у средњој позицији, сав порт је прекинут, имплементација компоненте се не помера; кад је кугла померена у праву позицију, П и А, Б и О кроз; када споол на леву позицију, П и Б Пасс, А и О пролазе. На овај начин, имплементација компоненти може бити позитивна и повратна кретања.

Основни принцип рада хидрауличког вентила: употреба калема у релативном покрету вентила вентила за контролу отварања и затварања вентила и величине вентила за контролу притиска, протока и смера; и протиче кроз прикључак вентила и прикључак вентила пре и након разлике притиска И подручје одвода вентила увијек задовољавају једнаџбу протока притиска.


Dom | o nama | Proizvodi | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-574-86303380  E-mail: sales@finotekpower.com

Copyright © Ningbo Zhenhai Finotek mašineriju Co., D.o.o. sva prava zadržana.